Hi there!

Hoe vaak vraag je je af…. Is DIT het?

***

Je hebt van alles geprobeerd: je hebt geprobeerd om NOG harder te werken, minder uit te geven, door te zetten, NOG meer te geven, situaties te accepteren, “gewoon” ermee dealen”…

Want wie krijgt nou echt wat ‘ie wil, toch?

 

Stel je voor dat het kan… Stel je voor, dat je echt kunt krijgen wat je wilt. Hoe zou dat er uit zien voor jou? Kun je je daar iets bij voorstellen?

***

Dat je vast zit, weet ik: je hebt jezelf door allerlei studies gefinancierd. Je hebt steeds braaf alle juiste stappen gezet binnen je bedrijf om hogerop te komen. Maar toch, iedere maand nadat je al je verplichte kosten hebt gemaakt, vraag je je af: is DIT het? Je houdt geen cent over! Geen geld of energie om leuke dingen te doen, geen voldoening, nada. Je voelt je leeg, het is oneerlijk! Je werkt zo hard en dit is niet wat je had verwacht toen je over je toekomst droomde 10 jaar geleden. Erger nog, je weet totaal niet hoe je deze situatie waar je in zit moet veranderen!

***

Iedere dag weer hoor je dat stemmetje in je hoofd: iedere drama-episode van je leven wordt uitvergroot en je kunt nergens anders meer aan denken dan aan alle problemen die je in je leven hebt. Als je even niet aan het denken bent, herinnert je stemmetje je er aan dat je je zorgen moet maken: het vertelt je dat je geen zin hebt om op te staan ’s ochtends om naar die baan te gaan waar je zo’n hekel aan hebt. Het vertelt je dat je eenzaam bent op dat feestje, met al die nietszeggende mensen om je heen. Het vertelt je, wanneer je probeert om in slaap te vallen, dat je niet het leven leidt wat je wilt leiden! Het stemmetje zegt je dat er zoveel meer uit het leven te halen valt dan dit! En je weet heel goed dat er iets moet veranderen.

DIT… is het niet.

***

Maar het probleem is… Je weet niet hoe! Je weet niet meer hoe je uit die sleur moet komen. Je weet niet meer hoe je dat leven kunt creëren dat je echt wilt: die leuke baan, die geweldige partner, dat prachtige huis… Je bent zo gewend om je er bij neer te leggen dat je niet hebt wat je wilt, dat dit gevoel normaal is voor je. Je wilt weer de controle over je leven… je wilt weer voelen dat het kan! Je weet alleen niet meer welk pad naar dat gevoel leidt.

…En geloof me, ik weet PRECIES hoe je je voelt…

 

***

 

In 2013 werd mijn lifelong dream werkelijkheid: ik werd mama! Na mijn zwangerschapsverlof begon ik weer met werken.

Wat viel dat tegen… Het vroege opstaan ’s ochtends, mijn kleine meid voeden, snel douchen… Waarna ik snel naar de crèche moest om de kleine prinses af te zetten (wat ZO’N pijn deed iedere keer.. ), om vervolgens in de file te staan… Iedere ochtend kwam ik uitgeput aan op kantoor.

Ik begon me af te vragen waarom ik mezelf zo afmatte, voor iets wat zo niet goed voelde van binnen. Waarom bleef ik mezelf pushen? Terwijl ik eigenlijk uit deze ongelukkige werksituatie wilde stappen. Ik wilde dit niet. Ik ging als een sneltrein door het leven en ik wilde van die trein af!

 

***

Totdat er iets bijzonders gebeurde…

Op een maandag zat ik in de kantine met mijn collega’s, toen ik ineens buiten mezelf trad: dit was zo’n raar gevoel! Alsof ik van een afstand naar mezelf keek en tegen mezelf zei:

“Wat ben je aan het doen, Dounia? Je hoort hier niet meer thuis!”

Het overviel me een beetje, maar de boodschap was zo duidelijk! Wat er vervolgens gebeurde was zo vreemd: ik werd ontslagen! OUCH! … Toch niet zo ouch.

 

Ik realiseerde me dat ik iets krachtigs had gemanifesteerd: mijn eigen ontslag! a blessing in disguise.

Op dat moment maakte ik de afspraak met mezelf, dat ik alles wilde leren wat er te leren viel over de kracht van manifestatie. Ik wilde alles leren over hoe ik het beste uit mezelf kon halen. In plaats van in de slachtofferrol te kruipen, nam ik 100% verantwoordelijkheid over mijn eigen leven. Op dat moment werd ik de creator of my own life. Geen half bestaan meer: ik wilde alles!

DE BOOST FORMULE
EN HOE HET JOUW LEVEN GAAT VERANDEREN

Je bent krachtig genoeg om je leven weer in eigen hand te nemen (of het nu je financiële situatie is, je love life, of iets anders) en te manifesteren wat je echt wilt. En ik laat je zien hoe je dit kunt doen.

Naast een legio aan certificeringen, creëerde ik ook mijn eigen formule. Het heeft mijn leven, en dat van mijn cliënten, veranderd op manieren die je je niet eens kunt voorstellen. Ik heb de formule BOOST genoemd. Het is echt ontzettend eenvoudig en ziet er zo uit:

 

De formule werkt als een enorm rad van fortuin. Als het blijft draaien, krijgt jij het leven wat je wilt – zonder de struggle of jezelf uit te putten. Stel je voor hoe het leven eruit zou zien, wanneer je op een natuurlijke manier het leven realiseert zoals jij het voor je ziet: alle dingen kunt krijgen die je maar wilt… zonder teveel inspanning.

Zou dat niet life changing zijn?!

 

10 FUN FACTS OVER MIJ

1. Als ik de naam had gekregen die mijn ouders voor mij hadden gekozen toen ik werd geboren, dan zou ik serieus overwogen hebben om mijn naam te veranderen. Gelukkig hadden mijn broers en zussen enige invloed en hebben zij loodjes getrokken om mijn naam te kiezen. Eén van mijn zussen hield van Arabische literatuur en koos de naam “Dounia”, wat wereld betekent. Zij trok het langste loodje. Mijn eerste manifestatie!

2. Ook heb ik mijn stage bij Mango HQ in Barcelona gemanifesteerd. Deze periode was zo bijzonder! Wat het zo speciaal maakte, waren ook de vrienden die ik hier heb leren kennen en het appartement waarin ik woonde. Best time of my life! (ook kon ik hier mijn passion for fashion uitleven J)

3. I love house music! Ik voel me zo vrij als ik helemaal los kan gaan door de muziek! 10 jaar geleden vond je mij op een zaterdag vooral in de club, maar tegenwoordig spring ik meestal rond in mijn woonkamer, samen met mijn 4-jarige dochter. Alle problemen die ik heb verdwijnen dan als sneeuw voor de zon.

4. Ik ben een enorme Roger Sanchez-fan en ik heb hem zelfs een aantal keren ontmoet. Ook weer gemanifesteerd! …En nee ik ben geen groupie, promise!

5. Ik kan overkomen als een drill-sergeant (je bent gewaarschuwd! J). Niet zo gek ook, want ik ben opgegroeid in een familie vol sterke, authentieke vrouwen. Mijn moeder is zelfs afgezante van een heilige stam in Marokko.

6. Ik ben kind nr. 10 en echt de Benjamin van de familie. Ik heb een broer die 25 jaar ouder is dan ik.

7. Ik HOUD van drop: hier kun je me echt voor wakker maken. Mocht je iets zwarts zien in mijn mondhoek terwijl we een Skype call hebben… woops! Sorry… J

8. Ik ben enorm nieuwsgierig van aard. Als kleuter hield ik er al van om erop uit te trekken. Ik rende de straat op, dwarrelde naar de markt, waarna ik bij het politiekantoor werd afgezet door iemand die mij alleen rond zag rennen. Mijn moeder en zussen werden helemaal gek van mij!

9. Mijn favo acteur is Gerard Butler… sigh…

10. Ik heb in de Real Madrid Arena gesproken voor 78.000 mensen, in het Spaans! 10 min voordat de wedstrijd begon, aahh!

 

TAKE THE MONEY ARCHETYPE TEST

all_sma_archetypesNews flash: Creating the life you desire comes with a price tag – ready to crack your money code & become a moneyfesting maven?

Click here and discover what your Money Archetype is.